Het Volendams Museum

Het Volendams Museum
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
1 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

6,00
p.p. incl BTW

Ontdek het fascinerende verleden van Volendam in het Volendams museum.

Ontdek het fascinerende verleden van Volendam in het Volendams museum! Stap binnen en laat je meevoeren op een betoverende reis door de tijd, waarbij je de kans krijgt om te ontdekken hoe het leven er voor de inwoners van Volendam uitzag. 

Ontdek hoe kunstenaars van over de hele wereld zo'n honderd jaar geleden werden aangetrokken door de schoonheid van Volendam. Laat je betoveren door hun prachtige schilderijen, die een unieke kijk bieden op het pittoreske landschap, het levendige vissersleven en de traditionele klederdracht van destijds.

Maar er is meer! Ontdek de tentoonstellingen, van nationale klederdracht tot oude interieurs en visserij. Vergeet niet ons hoogtepunt te bekijken: het Sigarenbandjeshuisje, een unieke verzameling mozaïeken van sigarenbandjes die een Volendammer ooit verzamelde, met maar liefst 11 miljoen exemplaren.

Maak jouw bezoek nog specialer door een rondleiding te boeken en meer te leren over de verborgen schatten van Volendam. En waarom zou je jouw bezoek niet combineren met andere leuke activiteiten in Volendam, zoals puzzeltochten, quizzen of workshops? Het kan allemaal geregeld worden via onze eenvoudige offerte-aanvraag of directe reservering.

Kortom, een bezoek aan het Volendams museum belooft een boeiende en onvergetelijke ervaring te worden, waarbij je de rijke geschiedenis en cultuur van Volendam kunt ontdekken en beleven. Kom langs en laat je verrassen! 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Van Rooijen Catering 25-02-2023

Nou volgens mij heeft iedereen Volendam weer veilig verlaten. Ik wilde je nog even bedanken voor je goede zorgen, geduld en ons een onvergetelijke indruk van Volendam te geven. Iedereen vond het super leuk en heeft het erg naar zijn zin gehad.
Nogmaals bedankt en ik zal jullie zeker aanbevelen. Mvg. team van Rooijen Catering.

Mevrouw Laura 30-04-2023

Het was een supere leuke dag, fijne uitleg gehad voor de tour. 

Heer Meijer 16-01-2021

Speciaal voor onze moeder (die gek is van Volendam) voor haar verjaardag iets leuks georganiseerd. Een échte Volendamse verzorgde de workshop. Dat deed ze ontzettend goed, vol overgave. We komen na coronatijd natuurlijk ook eens naar Volendam! 

Cris Tonies 15-01-2023
Desiree Capiteijns 18-03-2023

Het was goed geregeld en voor een hele mooie prijs. Een aanrader. Wij hebben een prima dag beleefd zonder gedoe nogmaals bedankt!

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Stebru Bouw, Richard Schippers 22-06-2023
Patty van Leenen 26-04-2023

Lindsey was stipt op tijd. Gaf duidelijk uitleg. We hebben een heerlijke, onbezorgde dag gehad. Het programma verliep precies zoals vermeld. We vonden het prettig dat we nergens aan hoefden te denken. Het eten was vers en goed bereidt. We hebben een mooie foto als aandenken aan deze mooie dag. 62 € voor dit arrangement is het geld echt waard.
Succes
M.v.g.
Patty van Leenen

De Poorter 17-08-2019

Was een super leuke dag!! Vriendelijke en leuke begeleiding! Aanrader!!

Dionne Carree 17-08-2023
Mevrouw Westerlaken 01-04-2023

Linsey was een topper!! Ze paste zich zo goed aan aan onze groep en was ontzettend enthousiast! Makkelijk allemaal te regelen vooraf. Zelfs op zondag werd ik vriendelijk te woord gestaan toen ik een vraag had. Hele goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik zeg het zeker voort!! Veel dank!!