Bedrijfsuitje Volendam

De leukste bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes in Volendam

Bekijk bedrijfsuitjes
Het leukste bedrijfsuitje in Volendam
Bedrijfsuitje Volendam op maat
Originele bedrijfsuitjes en teamuitjes
Personeelsuitje met teambuilding
Uitje in één keer goed geregeld

Bedrijfsuitje Volendam

Bedrijfsuitje in Volendam organiseren? Je vindt hier de leukste activiteiten en arrangementen voor een origineel bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje. Kom van alles over het bekendste dorp te weten tijdens de Volendam Belevenis. Dit is een interactieve en multimediale quiz, waarbij je niet alleen je kennis test, maar ook nieuwe wetenswaardigheden leert over de geschiedenis, de Volendamse klederdracht, taal, gewoonten en de Volendamse Palingsound. Natuurlijk wil je ook de leukste bezienswaardigheden ontdekken. Dit kan met Puzzeltocht de Geheimen, een puzzeltocht in teamverband of een rondleiding met gids. Vul deze activiteiten aan met een lunch, een boottocht naar Marken of een foto in klederdracht en je hebt het ideale bedrijfsuitje in Volendam. Je vindt onze bedrijfsuitjes in verschillende thema’s: rondleiding, puzzeltocht, boottocht, workshop, quiz en actief. Bekijk het aanbod en vind het leukste uitje in Volendam.

Lees meer

125 activiteiten gevonden Filter resetten
Dagje Volendam & Marken

Dagje Volendam & Marken

Combineer de Volendamse Belevenis met een rondleiding door Volendam en bezoek aan schiereiland Marken. Inclusief boottocht Volendam Marken (retourticket), petit-lunch, verkenningstocht en foto in Volendamse klederdracht.

Vanaf 8 pers
Duur 6 uur
9,1 zeer goed
57,50 p.p.
Lees verder
Haven Arrangement

Haven Arrangement

Een compleet verzorgd uitje inclusief proeverij lunch, foto in klederdracht, puzzeltocht en diner.

Vanaf 4 pers
Duur 7 uur
9,3 zeer goed
62,50
55,00 p.p.
Lees verder
Hotelarrangement Volendam Marken met diner

Hotelarrangement Volendam Marken met diner

Een compleet hotelarrangement inclusief koffie en gebak, boottocht, lunch, foto in kostuum, puzzeltocht, diner en overnachting.

Vanaf 2 pers
Duur 10,5 uur
9,7 zeer goed
169,50 p.p.
Lees verder
Dagje Volendam Marken in 1 dag

Dagje Volendam Marken in 1 dag

Geniet van een dagje uit in Volendam en Marken. Inclusief koffie met gebak, boottocht, lunch, foto in kostuum en puzzeltocht.

Vanaf 2 pers
Duur 6,75 uur
9,2 zeer goed
59,50
49,50 p.p.
Lees verder
RIB Belevenis Arrangement

RIB Belevenis Arrangement

Leuk dagje uit in Volendam en Marken met een supersnelle RIB.

Vanaf 8 pers
Duur 4 uur
9,4 zeer goed
87,50 p.p.
Lees verder
RIB Racen Volendam Marken

RIB Racen Volendam Marken

Stap aan boord van een supersnelle RIB en race langs de havens van Volendam en Marken.

Vanaf 8 pers
Duur 0,5 uur
10,0 zeer goed
55,00 p.p.
Lees verder
Rondleiding Mooi Volendam - Mooi Marken

Rondleiding Mooi Volendam - Mooi Marken

Geniet van een compleet verzorgd dagje uit met de Volendam Belevenis, rondleiding door Volendam, petit lunch, foto in klederdracht, boottocht en verkenningstocht Marken.

Vanaf 8 pers
Duur 6 uur
9,0 zeer goed
59,50 p.p.
Lees verder
Diner op Zee Arrangement

Diner op Zee Arrangement

Combineer een BBQ of buffet met een indrukwekkende zeiltocht over de Gouwzee.

Vanaf 20 pers
Duur 3 uur
9,3 zeer goed
99,50 p.p.
Lees verder
Gouwzee E-bike Arrangement

Gouwzee E-bike Arrangement

Geniet van een compleet verzorgd fietsarrangement in Volendam en Marken.

Vanaf 2 pers
Duur 7,5 uur
9,3 zeer goed
77,50 p.p.
Lees verder
Dagje Volendam Marken in 1 dag  [middag]

Dagje Volendam Marken in 1 dag [middag]

Compleet dagje uit in Volendam en Marken inclusief lunch, puzzeltocht, foto in kostuum, boottocht, verkenningstour en driegangendiner.

Vanaf 4 pers
Duur 8 uur
9,2 zeer goed
79,50
69,50 p.p.
Lees verder
Google reviewGoogle reviews4.91081 reviews

Wij werken ook voor.

Bedrijfsuitje organiseren in Volendam

Bedrijfsuitje Volendam? Bij Volendam Marken vind je de leukste activiteiten voor een onvergetelijk bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje. Of je nu kiest voor een Volendam Belevenis, boottocht over het Markermeer, een Volendam Marken arrangement of een compleet verzorgd uitje met diner en overnachting. Bij ons is écht alles mogelijk. Bekijk onze uitjes en laat je inspireren door ons ruime aanbod. Al onze arrangementen zijn 7 dagen per week beschikbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan of reserveer direct. Met welk bedrijfsuitje bezorg jij je collega’s een onvergetelijk uitje in Volendam?

Bedrijfsuitje met overnachting: Overnachten met personeel in Volendam

Wil je een bedrijfsuitje met overnachting organiseren? Al onze activiteiten en arrangementen zijn te reserveren met overnachting. In Volendam en omgeving vind je uitstekende hotels om te overnachten: Hotel Spaander, Hotel Old Dutch, Hotel Volendam, Hotel Hogen en Hotel Marinapark. Bij een geslaagd personeelsuitje of bedrijfsuitje horen ook originele activiteiten. Je vindt hier de leukste activiteiten voor een leuk dagje of weekendje Volendam. Wat denk je van een Volendam Belevenis, puzzeltocht de Geheimen van Volendam, Workshop Volendamse taal of een gezellige kroegentocht. Natuurlijk combineer je deze activiteiten eenvoudig met een boottocht naar Marken, een foto in klederdracht, lunch of diner. Bekijk onze activiteiten, arrangementen en hotelarrangementen en vind het ideale bedrijfsuitje met overnachting.

Personeelsuitje met boottocht: Combineer originele activiteiten met rondvaart

Volendam ligt direct aan de Gouwzee en het Markermeer. Dat betekent dat je activiteiten in de Volendamse haven eenvoudig combineert met een rondvaart naar het voormalige eiland Marken. Wil je een gezellige start van de dag? Begin het uitje dan met de Volendam Belevenis. Dit is een interactieve en multimediale quiz over de geschiedenis, tradities, taal, gewoonten en Volendamse muziek (De Palingsound). Hierbij test je niet alleen je kennis van het bekendste dorp van Nederland, maar leer je - op een originele manier - veel leuke weetjes en feiten. Natuurlijk wil je ook de leukste bezienswaardigheden van Volendam zien. Dit kan zowel met een puzzeltocht (in teams) of een rondleiding met gids. Maak je dagje compleet met een boottocht naar Marken en geniet van het adembenemende uitzicht op de havens van Volendam en Marken.

Uitjes met boottocht:

Bekijk alle boottochten in Volendam

Bedrijfsuitje met Escape Room

Wil je een escape room aan de planning van je bedrijfsuitje of personeelsuitje toevoegen? Leuk idee! Een escaperoom zorgt voor spanning en teamspirit. Wat denk je van Escape room Geries café. De overbuurman van het café is jullie door overlast helemaal zat. Hij geeft jullie nog 45 minuten de tijd om ongezien het café te verlaten. Of wat denk je van Escape Game: Kraak de Kluis. Hierbij probeer je in teams zo snel mogelijk de kluiscode te kraken. Hierbij strijd je dus niet alleen om de oplossing, maar ook om de snelste tijd. Welk team werkt het beste samen en wint de prijs? Onze escape rooms zijn eenvoudig te combineren met een Volendam Belevenis, foto in klederdracht, boottocht, lunch of diner. Bekijk onze escape rooms en arrangementen met escape room. Voor welke activiteiten kies jij?

Escaperooms in Volendam

Speel een quiz met team, personeel of bedrijf

Een quiz is een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje. Je vindt hier originele ideeën voor een uitje met quiz. Wat denk je van de Volendam Belevenis? Dit is een interactieve en multimediale quiz over de geschiedenis, taal, gewoonten, tradities en Palingsound. De vragen zijn in teams goed te beantwoorden en je leert ook nog eens veel leuke weetjes en feitjes over het bekendste dorp van Nederland. Maar je kunt ook kiezen voor een Holland Quiz. Onze Volendam Belevenis en Holland Quiz zijn eenvoudig te combineren met een foto in klederdracht, boottocht, puzzeltocht, rondleiding, lunch of diner. 

Bedrijfsuitje met overnachting

Wil je een bedrijfsuitje met overnachting organiseren? In Volendam en Marken heb je veel leuke mogelijkheden om een bedrijfsuitje te combineren met een overnachting in hotel of vakantiehuisje. Een voordeel van een uitje met overnachting is dat je na een feestelijke dag of avond niet naar huis hoeft te rijden. Een ander voordeel is dat je leuke activiteiten kunt plannen over meerdere dagen. Bij Volendam Marken (en Volendam Events) vind je het leukste en grootste aanbod bedrijfsuitjes in Volendam en Marken.

Bedrijfsuitje op maat

Wil je een uniek bedrijfsuitje samenstellen? Wij helpen je graag verder bij het organiseren van jouw ideale bedrijfsuitje. Bel of mail ons en wij stellen vrijblijvend een offerte voor je op. Profiteer nu ook van onze creativiteit en ervaring en beleef het leukste dagje uit.