Diner op Zee Arrangement

9,3 zeer goed
Diner op Zee Arrangement
Informatie.
Van 20 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

99,50
p.p. incl BTW


Diner op Zee ArrangementDiner op Zee ArrangementDiner op Zee ArrangementDiner op Zee Arrangement

Combineer een BBQ of buffet met een indrukwekkende zeiltocht over de Gouwzee.

Wil je lekker eten combineren met een adembenemende zeiltocht over Gouwzee? Dat is niet alleen lekker en leuk, maar een echte aanrader. Het arrangement begint in de haven van Volendam. De kapitein en zijn bemanning zijn er helemaal klaar voor! Jullie ook? Vast wel! Dan stappen jullie aan boord van een authentiek zeilschip. En reken maar dat dit zeilschip indruk maakt. En met dit zeilschip gaan jullie een prachtige rondvaart maken. Eerst houdt de kapitein een welkomstspeech. Hierbij vertelt hij met grote trots over zijn schip. Nu is het tijd voor vertrek. De kapitein vaart behoedzaam de Volendamse haven uit. Geniet van het uitzicht op deze wereldberoemde vissershaven. Bijna niet te geloven dat hier ooit 250 botters lagen. Op zee vangen de zeilen steeds meer wind en vaart het schip over de golven van de voormalige Zuiderzee. Het is nu tijd voor een hapje en een drankje. Geniet van een BBQ of buffet tijdens een uniek uitzicht op zee. Op de afgesproken tijd  legt de boot weer aan in de haven van Volendam. De kapitein en zijn bemanning wensen jullie nog een fijne avond.  

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie.

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en honderdduizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4. We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot 24 uur voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Junipernetworks 06-09-2023

Bedankt voor de goede organisatie zo last minute!!

Maud, CoolProfs 13-08-2020

Het was allemaal top geregeld. Een goede en gezellige bemanning... We hebben erg genoten. Bedankt voor de goede organisatie.

Breejen - Kruik 08-08-2020

Ons uitje is super geslaagd!!!!!!!

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Junipernetworks 06-09-2023

Bedankt voor de goede organisatie zo last minute!!

Maud, CoolProfs 13-08-2020

Het was allemaal top geregeld. Een goede en gezellige bemanning... We hebben erg genoten. Bedankt voor de goede organisatie.

Breejen - Kruik 08-08-2020

Ons uitje is super geslaagd!!!!!!!