Volendam Marken Express

De leukste tours en arrangementen

Bekijk boottochten
Volendam Marken in 1 dag
Wat te doen in Volendam en Marken
Boottocht Volendam Marken
Activiteiten en arrangementen
Ontdek de leukste bezienswaardigheden

Volendam Marken Express

Tochtje maken op de Marken Express? De Marken Express is de boot die vaart tussen Volendam en Marken. Waar je opstapt, laten we helemaal aan jou over. Tijdens deze boottocht van een half uur zie je allerlei traditionele huisjes en vissersboten die je niet iedere dag ziet. De Gouwzee en het IJsselmeer zorgen voor een adembenemend uitzicht. Uiteraard is het mogelijk om de boottocht te combineren met een of meerdere andere activiteiten en op deze manier een arrangement samen te stellen. Reserveer direct online of vraag een offerte aan. Stap je in Volendam op of op Marken?

Lees meer

122 activiteiten gevonden Filter resetten
Dagje Volendam Marken in 1 dag

Dagje Volendam Marken in 1 dag

Geniet van een dagje uit in Volendam en Marken. Inclusief koffie met gebak, boottocht, lunch, foto in kostuum en puzzeltocht.

Vanaf 2 pers
Duur 6,75 uur
9,2 zeer goed
59,50
49,50 p.p.
Lees verder
Puzzeltocht de Geheimen van Volendam en Marken

Puzzeltocht de Geheimen van Volendam en Marken

Puzzeltocht ´Ontdek de Geheimen van Volendam en Marken´ is een tour langs de leukste bezienswaardigheden van vissersdorp Volendam en voormalig eiland Marken. Inclusief retourticket van de rondvaartboot.

Vanaf 2 pers
Duur 3,75 uur
9,0 zeer goed
29,50
22,50 p.p.
Lees verder
Dagje Volendam Palingsound

Dagje Volendam Palingsound

Beleef ons Palingsound Arrangement. Een compleet dagje Volendam inclusief start met Volendam Belevenis, drankje, puzzeltocht, foto in klederdracht en buffettafel.

Vanaf 8 pers
Duur 6 uur
9,0 zeer goed
60,00 p.p.
Lees verder
Happen Stappen Varen Arrangement

Happen Stappen Varen Arrangement

Geniet van een compleet verzorgd arrangement inclusief Volendam Belevenis, foto in kostuum, boottocht, lunch, verkenningstocht en puzzeltocht.

Vanaf 4 pers
Duur 7,25 uur
9,1 zeer goed
62,50 p.p.
Lees verder
Mannen van het Markermeer Arrangement

Mannen van het Markermeer Arrangement

Een gezellige tour met de lekkerste speciaalbiertjes en bijpassende hapjes. Inclusief boottocht en foto in Volendamse klederdracht.

Vanaf 4 pers
Duur 5 uur
9,2 zeer goed
62,50 p.p.
Lees verder
RIB Belevenis Arrangement

RIB Belevenis Arrangement

Leuk dagje uit in Volendam en Marken met een supersnelle RIB.

Vanaf 8 pers
Duur 4 uur
9,4 zeer goed
87,50 p.p.
Lees verder
Dagje Volendam & Marken - Actie

Dagje Volendam & Marken - Actie

Combineer een puzzeltocht langs de bezienswaardigheden van Volendam met een bezoek aan het schiereiland Marken en een foto in klederdracht.

Vanaf 2 pers
Duur 4,5 uur
9,4 zeer goed
37,50
29,50 p.p.
Lees verder
Haven Arrangement

Haven Arrangement

Een compleet verzorgd uitje inclusief proeverij lunch, foto in klederdracht, puzzeltocht en diner.

Vanaf 4 pers
Duur 7 uur
9,3 zeer goed
62,50
55,00 p.p.
Lees verder
Dagje Volendam Marken in 1 dag  [middag]

Dagje Volendam Marken in 1 dag [middag]

Compleet dagje uit in Volendam en Marken inclusief lunch, puzzeltocht, foto in kostuum, boottocht, verkenningstour en driegangendiner.

Vanaf 4 pers
Duur 8 uur
9,2 zeer goed
79,50
69,50 p.p.
Lees verder
E-Bike tour Volendam Marken

E-Bike tour Volendam Marken

Ontdek méér van Volendam, Monnickendam en Marken met e-bike.

Vanaf 2 pers
Duur 8 uur
9,8 zeer goed
29,50 p.p.
Lees verder
Google reviewGoogle reviews4.91081 reviews

Wij werken ook voor.

Met de boot van Volendam naar Marken

Wanneer je met de boot van Volendam naar Marken gaat, zie je tijdens de overtocht direct allerlei bijzondere attracties. Wanneer je eenmaal voet op wal hebt gezet, neemt onze gids in klederdracht je mee over het eiland en laat je alles zien. Denk hierbij niet alleen aan kijkhuis Sijtje Boes, maar ook aan het bekende Markerhuisje. Wil je niet alleen rondkijken op Marken, maar ook een museum bezoeken? In dat geval is het Marker Museum een echte aanrader. Tijdens een bezoek aan dit museum maak je kennis met het tradities, het leven en het werk op dit eiland. Heb je de vuurtoren al gespot? Vuurtoren Het Paard van Marken is ook een bezoekje waard.

Met de boot van Marken naar Volendam

Het is ook mogelijk om van Marken naar Volendam te gaan. Wanneer de Marken Express de haven van Volendam in vaart zie je meteen dat het prachtige oude dorp een nostalgisch karakter heeft. Je ziet ontelbaar veel traditionele huizen, maar ook vissersboten die je niet vaak ziet. Eenmaal in het dorp maak je kennis met de oude buurten en het oude dorp, dat door de smalle straatjes veel weg heeft van een doolhof. Ook in Volendam kun je allerlei activiteiten doen, zoals het maken van een foto in klederdracht, een puzzeltocht of een van de vele andere activiteiten.

Wat kan je nog meer doen in Volendam en Marken?

Naast een boottocht maken van Volendam naar Marken of andersom, kun je in Volendam en Marken nog veel meer activiteiten doen. We bieden verschillende arrangementen aan, voor jong en oud. Denk hierbij aan een escaperoom arrangement, of het Volendam Marken in 1 Dag arrangement. Wanneer je voor dit arrangement kiest ontdek je de mooiste plekjes van Volendam en Marken in slecht een enkele dag. De boottocht op de Marken Express is onderdeel van dit arrangement. Dit arrangement is inclusief gebak, lunch, foto én een puzzeltocht. Uiteraard is het ook mogelijk om een boottocht te combineren met een van de andere arrangementen.

Tickets kopen voor de Volendam Marken Express, of tips nodig?

Wil je meteen tickets kopen voor een tocht op de Marken Express? Dat kun je heel gemakkelijk doen via onze website, door op de knop ‘Reserveer direct’ te klikken. Wanneer je dit doet kun je heel gemakkelijk de beschikbaarheid bekijken. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, vervolgens sturen we de reservering én de uitnodiging binnen een werkdag naar je toe. Het is ook mogelijk om meteen tickets te reserveren voor de andere activiteiten die je tijdens het uitje in Volendam of Marken kunt doen. Meer weten of tips nodig? Neem contact op voor meer informatie, we helpen je graag verder. Bel naar 0299 323217 of stuur een e-mail naar info@volendamevents.com