Mannen van het Markermeer Arrangement

9,2 zeer goed
Mannen van het Markermeer Arrangement
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

62,50
p.p. incl BTW

Een gezellige tour met de lekkerste speciaalbiertjes en bijpassende hapjes. Inclusief boottocht en foto in Volendamse klederdracht. 

13:00 - 14:00
Welkom met speciaalbier en bijpassend hapje

We heten jullie van harte welkom in een café aan de wereldberoemde vissershaven. Trek in een borrel? Dat komt goed uit! Wij serveren direct een smaakvol speciaalbiertje met een bijpassend hapje.

14:00 - 14:30
Foto in Volendams kostuum

Ben je in Volendam? Dan mag een foto in Volendamse klederdracht natuurlijk niet ontbreken aan jullie dagje uit. Wij heten jullie van harte welkom bij een fotostudio aan de Volendamse haven. De dames krijgen de jurk aan, de mannen het mannenpak. Liever andersom? Alles kan en mag tijdens het maken van de foto in kostuum. De jassen en schoenen mogen uit en de eerste deelnemer kleden wij aan. De tweede en derde volgen. Het omkleden zorgt voor heel veel hilariteit. Is iedereen aangekleed? Dan gaan we de groep opstellen. De deelnemers krijgen nog wat leuke attributen, zoals een accordeon, koffiemolen, kaas en tulpen en de foto is compleet. Lachen maar! Iedere deelnemer krijgt een foto mee als aandenken aan deze originele activiteit. Ook is één extra grote foto inbegrepen. Inclusief USB of QR code met alle foto’s.  

15:00 - 15:30
Boottocht met speciaalbiertje

Jullie stappen aan boord van de rondvaartboot voor een bezoek aan het schiereiland Marken. Ook tijdens de vaartocht drinken jullie een smakelijk speciaalbiertje. Dat is dubbel genieten!

15:30 - 16:30
Speciaalbier met hapje [Taverne de Visscher]

Zijn jullie klaar voor het volgende speciaalbiertje? Bij Taverne de Visscher staat de tafel klaar. Een café direct aan de haven op Marken. Natuurlijk serveren wij ook een smakelijk hapje.

16:30 - 17:00
Terugvaart rondvaartboot met speciaalbiertje

Na het cafébezoek stappen jullie weer aan boord van de rondvaartboot. Ook op de terugvaart serveren wij een heerlijk speciaalbiertje. 

17:00 - 18:00
Speciaalbiertje aan de dijk inclusief hapje

In een café aan de dijk in Volendam heten wij jullie van harte welkom. Nog geen genoeg van al die speciaalbieren? Dat komt goed uit! Want in het laatste café serveren wij een speciaalbiertje inclusief heerlijke hap.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Mathijssen Metaal, Bart 25-05-2024
Yoeri Smink 25-05-2024
Birgit 13-04-2024

Wij hebben echt een top dag gehad! Het was ontzettend leuk en goed geregeld.

Rob Zanders 12-04-2024
Tim Pelzer 11-11-2023
Gastone Zwetsloot 28-10-2023
Ed Bobeldijk 30-09-2023

Was wederom weer dik voor elkaar. We hebben genoten van de dag

Jeffrey Smits 05-08-2023

Erg vriendelijk ontvangst erg duidelijk en een leuke route met lekkere biertjes onderweg! Eten was overal prima avondeten vond iedereen erg lekker en goed!

Niels van der Werf 23-06-2023
Cor Lunenburg 06-05-2023

Goed geregeld, leuk uitje

Pascal Velthuyzen 26-03-2023
Patrick Hallatu 11-02-2023

Was een leuk evenement! ging Allemaal erg gemoedelijk en fijne introductie.

Gerard Valkenburg 20-01-2023
Autoherstel Van der Laan 14-01-2023
Hans Bezembinder 04-07-2020

We hebben een topuitje gehad

Groenland 16-11-2019

Iedereen heeft genoten ondanks het weer. We gaan het zeker aanraden bij andere mensen. Groetjes Marc Groenland

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Mathijssen Metaal, Bart 25-05-2024
Yoeri Smink 25-05-2024
Birgit 13-04-2024

Wij hebben echt een top dag gehad! Het was ontzettend leuk en goed geregeld.

Rob Zanders 12-04-2024
Tim Pelzer 11-11-2023