Inburgeringscursus Volendam

9,2 zeer goed
Inburgeringscursus Volendam
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
2 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW


Inburgeringscursus VolendamInburgeringscursus VolendamInburgeringscursus VolendamInburgeringscursus Volendam

Zijn jullie in staat om aan alle inburgeringseisen te voldoen? Hilariteit gegarandeerd.

Ga samen met je vriendinnen verkleed in originele Volendamse kostuums en beleef een dag vol humor en avontuur. In deze unieke ervaring proberen jullie aan de inburgeringseisen van Volendam te voldoen. Met een  camera leggen jullie elk hilarisch moment vast, terwijl honderden toeristen toekijken.

De opdrachten die jullie uitvoeren, variëren van grappig tot uitdagend en zorgen voor een dag vol plezier en samenwerking. De opgenomen beelden worden beoordeeld door een strenge maar rechtvaardige jury. Zijn jullie geslaagd? Dan ontvangen jullie het officiële inburgeringsdiploma Volendam als bewijs van jullie prestaties.

Inclusief bij deze activiteit zijn de huur van authentieke Volendamse kostuums, het inburgeringsdiploma, een downloadlink met alle opnamen en twee drankjes.

Grijp deze kans om samen met je vriendinnen een onvergetelijke dag te beleven.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie.

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en honderdduizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4. We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot 24 uur voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Petra Kummer, Yellowtail B.V. 25-04-2024
Daniek Leusink 04-06-2023
Mina 03-06-2023
BMC Lute 26-03-2023
Fieke Snels 18-03-2023
Marian 18-02-2023
Fonny Smink 26-11-2022

Wat hebben wij een geweldige middag/ avond gehad! Eerst de inburgeringscursus in Volendamse klederdracht. Hilarisch, wat een bekijks en wat een foto's zijn er van ons genomen. Daarna een heerlijke buffet en na het eten een pubquiz en kroegentocht! Super georganiseerd door Volendam Events. En niet te vergeten superleuke begeleiding! Onze vriendin werd 50 en hebben dit voor haar georganiseerd! Een uitje om nooit meer te vergeten! Bedankt!!

Carolien Satink 20-11-2022

Fijn dat het programma ivm slecht weer aangepast kon worden naar een binnenactiviteit

Marie van der Eng 19-11-2022
Lisa de Bruin 19-09-2020

Het was een geslaagde dag, bedankt voor de goede service

Dijk en Duin Team 10-09-2020

Erge leuke dag gehad, als unanieme tip vanuit het team, mannen kostuums erbij zouden erg leuk zijn.

Grijpma 14-03-2020

Was erg leuk. Hilarisch hoe onze buitenlandse toeristen denken dat echt is " en maar foto 's maken" Dank voor de leuke ervaring.

Jonkman 15-06-2019

Super gezellige dag gehad in Volendam!!! Echt een aanrader. Wij hadden een vrijgezellenfeest met 10 meiden en hebben met de inburgeringscurcus echt in de belangstelling gestaan. Echt super!!

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Petra Kummer, Yellowtail B.V. 25-04-2024
Daniek Leusink 04-06-2023
Mina 03-06-2023
BMC Lute 26-03-2023
Fieke Snels 18-03-2023