Palingsound Museum Volendam

Palingsound Museum Volendam
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
0,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

2,00
p.p. incl BTW

Breng een bezoek aan het Palingsound Museum en ontdek de muziekgeschiedenis van Volendam.

Ontdek de rijke muzikale geschiedenis van Volendam in het Palingsoundmuseum! Stap binnen en laat je meeslepen door de verhalen van legendarische Volendamse muziekfamilies, bands en solo-artiesten die de wereld hebben veroverd met hun unieke geluid: de Palingsound. Van The Cats tot BZN, van Piet Veerman tot Jan Keizer en Maribelle, deze iconen hebben de muziekscene gevormd en hun stempel gedrukt op de nationale en internationale muziekwereld.

 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Janny Middelkoop-Vermeer 11-05-2024

Mijn dochters en ik hebben een prachtige herinnering gemaakt! Dank!

Mevrouw Wijnsma-Huiskamp 15-04-2023

Het evenement is door ons als zeer goed ervaren. Ontzettende leuke puzzeltocht, goed in elkaar gezet. 

Maureen Grunberg 03-06-2023
Anke Bleeker 20-04-2024
Bob en Monique 26-07-2023

Verder zo.

Combineer met andere activiteiten in Volendam Marken

Maak je dagje Volendam Marken compleet met een spannende puzzeltocht door de pittoreske straatjes, laat je rondleiden door een gids in kostuum, maak een foto in traditionele klederdracht, zing mee met de grootste hits tijdens een Sing a Long en test je kennis tijdens een boeiende quiz. 

 

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Alle Walma 06-04-2024
Mandy den Butter 05-10-2023
Rosalie Janson 12-05-2023

Was echt leuk! 

Corianne ter Braak 03-02-2023
Heer van Klinken 17-10-2022

Ga zo door. Zeer tevreden.