Rondleiding Volendam en Kraak de Kluis: Escape Game

Rondleiding Volendam en Kraak de Kluis: Escape Game
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
2 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

27,50
p.p. incl BTW


Rondleiding Volendam en Kraak de Kluis: Escape Game

Combineer een rondleiding langs de mooiste plekjes van Volendam met een uitdagende escape game in een café aan de dijk.

Rondleiding door Volendam

Volendam is een rondleiding meer dan waard. Niet voor niets wordt Volendam door vele toeristen bezocht. Onze gids neemt jullie mee langs de leukste bezienswaardigheden van het wereldberoemde vissersdorp. Jullie wandelen langs de prachtige haven met de visafslag en de traditionele botters. Natuurlijk mag bij een rondleiding een bezoek aan het Doolhof niet ontbreken. Het Doolhof is het oudste woonwijkje van Volendam, waar de huizen kriskras door elkaar zijn gebouwd. Vlak daarnaast vind je de indrukwekkende Vincentiuskerk. Deze kerk lieten de Volendammer vissers uit eigen middelen bouwen. Vanzelfsprekend wordt de rondleiding verrijkt met leuke anekdotes. En dan staat één ding vast: Na afloop weet je meer van Volendam dan een gemiddelde Volendammer.

Kraak de Kluis: Escape Game

Wij heten jullie van harte welkom in een café aan de Volendammer dijk. Bij binnenkomst deelt Volendam Events direct de teams in. Alle deelnemers nemen plaats aan tafel. Iedereen wacht vol spanning af wat er gaat gebeuren. Maar voordat we van start gaan, schenken we voor iedereen een drankje in. Dan is het tijd voor het spelprogramma Kraak de Kluis. In het midden staat de kluis. Het team dat als eerste de kluis kraakt wint. Het aankomende uur krijgen de deelnemers allerlei puzzels, raadsels en opdrachten aangereikt. Ontdek als team hoe een puzzel werkt. Soms is een deel van de puzzel aanwezig en soms moet je op zoek naar de juiste combinatie van opdrachten. Welk team houdt zijn hoofd cool en kraakt als eerste de kluis? Natuurlijk verdient het winnende team een passende prijs. Inclusief drankje (bier, wijn of fris).

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Marga Kok 24-06-2023
Carolien Satink 20-11-2022

Fijn dat het programma ivm slecht weer aangepast kon worden naar een binnenactiviteit

Defensie 19-03-2019

We hebben n ontzettend leuke dag gehad, goed in elkaar gezet, leuke begeleiding, het eten was goed en lekker, maar wel iets te weinig!! Dank jullie wel!!!

Boekweit 15-06-2019

Leuk dat het ons gelukt was

Marjan Roozendaal 14-05-2023
Leoni van den Bogert 17-04-2021

Super! Prima verzorgd

Nicole Rekers 10-08-2023
SBO Palet 23-06-2023

Bedankt! Het was een erg geslaagde activiteit! Begeleiding was flexibel (last minute waren er nog wat wijzigingen in de groepjes), fijn!

Nel van den Hout 11-07-2020

Alle reacties van de groep waren geweldig, dus zeer tevreden.

Iris Mensing 16-04-2023
Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Arie Gijsberts 06-05-2023
Yvonne en Annelie 16-03-2024
Simone Groels 26-03-2023

Wij hebben van alles erg genoten.
Duidelijke communicatie vanaf begin via mail tot leuke weetjes over Volendam. En afgesloten met een super lunch bij de palingrokerij. Was top!

 

Macha Jansen 19-03-2019

Ik vond het een top weekend

Gerda Vriend 20-06-2020

Was erg goed in een leuk en gezellig café. En we hebben de sleutel gevonden. Zijn niet eens toe gekomen aan de puzzeltocht. Komen in januari daarvoor terug.

Tectores Afbouw 17-03-2024
Mevrouw Eeltink 09-02-2023

Ontzettend gelachen en ondanks mijn Volendamse afkomst toch een en ander geleerd ;-)

De Haan 29-05-2021

Leuke enthousiaste begeleiding en paling om van te smullen!

Ramon van der Veen 01-07-2023
Natasja Nelen 23-09-2023