Rondleiding Volendam met gids & Diner op zee

Rondleiding Volendam met gids  & Diner op zee
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

87,50
p.p. incl BTW


Rondleiding Volendam met gids  & Diner op zeeRondleiding Volendam met gids  & Diner op zeeRondleiding Volendam met gids  & Diner op zee

Ontdek eerst met gids de leukste bezienswaardigheden van Volendam en stap daarna aan boord voor een diner op authentiek zeilschip.

Rondleiding door Volendam

Volendam is een rondleiding meer dan waard. Niet voor niets wordt Volendam door vele toeristen bezocht. Onze gids neemt jullie mee langs de leukste bezienswaardigheden van het wereldberoemde vissersdorp. Jullie wandelen langs de prachtige haven met de visafslag en de traditionele botters. Natuurlijk mag bij een rondleiding een bezoek aan het Doolhof niet ontbreken. Het Doolhof is het oudste woonwijkje van Volendam, waar de huizen kriskras door elkaar zijn gebouwd. Vlak daarnaast vind je de indrukwekkende Vincentiuskerk. Deze kerk lieten de Volendammer vissers uit eigen middelen bouwen. Vanzelfsprekend wordt de rondleiding verrijkt met leuke anekdotes. En dan staat één ding vast: Na afloop weet je meer van Volendam dan een gemiddelde Volendammer.

Diner op Zee Arrangement

Wil je lekker eten combineren met een adembenemende zeiltocht over Gouwzee? Dat is niet alleen lekker en leuk, maar een echte aanrader. Het arrangement begint in de haven van Volendam. De kapitein en zijn bemanning zijn er helemaal klaar voor! Jullie ook? Vast wel! Dan stappen jullie aan boord van een authentiek zeilschip. En reken maar dat dit zeilschip indruk maakt. En met dit zeilschip gaan jullie een prachtige rondvaart maken. Eerst houdt de kapitein een welkomstspeech. Hierbij vertelt hij met grote trots over zijn schip. Nu is het tijd voor vertrek. De kapitein vaart behoedzaam de Volendamse haven uit. Geniet van het uitzicht op deze wereldberoemde vissershaven. Bijna niet te geloven dat hier ooit 250 botters lagen. Op zee vangen de zeilen steeds meer wind en vaart het schip over de golven van de voormalige Zuiderzee. Het is nu tijd voor een hapje en een drankje. Geniet van een BBQ of buffet tijdens een uniek uitzicht op zee. Op de afgesproken tijd  legt de boot weer aan in de haven van Volendam. De kapitein en zijn bemanning wensen jullie nog een fijne avond.  

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

S. De vries 18-03-2023

Een hele leuke avond/overnachting gehad. Laagdrempelig, transparant en persoonlijk.

Heer Hallatu 11-02-2023

Was een leuk evenement! Het ging allemaal erg gemoedelijk en fijne introductie.

Udinga 22-08-2020

Wij hebben een geweldige middag gehad! Iedereen was vol lof en hebben genoten wat Volendam te bieden heeft. We hebben naast de voetbalquiz ook nog een foto gemaakt en diner bijgeboekt. Top! Ga zo door!

Van der Swaluw 14-08-2016

De workshop was erg leuk. We hebben heerlijk bij de rookvaten in het zonnetje met een wijntje/biertje gezeten. Ik vond met name jullie snelle offerte, eenvoudige wijze van communiceren (digitaal) en betalen helemaal top!

Ben en Henriëtte Beemsterboer 15-09-2023
Marjan de Schipper 27-03-2018

We hebben het heel leuk ervaren. Linsey is een spontane, leuke meid en ze deed het super! Ook top dat we het konden verzetten. Werd helemaal niet moeilijk over gedaan!

Bob van der Haak 28-03-2018

Alles was top geregeld. We hebben een geweldige dag gehad en het eten was verrassend en erg lekker.

Annemarie van Bergen 03-12-2022

Leuk evenement. Werknemers Volendam Events: jullie zijn toppers!!

Cafetaria Family Uitgeest 14-01-2023

Het dagje uit was echt super!

Van Halderen 04-06-2021

Alles perfect. Nogmaals bedankt.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Liza Fieret 21-05-2021

Wij hebben een fantastische dag gehad!

Karin Langenhuizen 23-09-2023

We hadden een super leuke dame die ons begeleidde tijdens het spel. We kregen daarna een fijne uitleg voor de rest van de dag.

De Haan 29-05-2021

Leuke enthousiaste begeleiding en paling om van te smullen!

Politie Den Haag 19-10-2023
Mevrouw van Heemst 12-11-2022

We hebben ons prima vermaakt, de tour was erg leuk om Volendam en Marken te ontdekken!

 

Mevrouw de Bie 12-11-2022

Bedankt voor de organisatie!

De Jong 19-10-2019

Het was een super leuke dag, veel positieve reacties gehad! Dank voor de organisatie.

Accountenz Breda 27-07-2019

zeer geslaagde dag, waarvoor dank

Van Wijngaarden 28-08-2016

We hebben en erg gezellige dag gehad, het eten was uitstekend, er werd goed rekening gehouden met iemand die geen melkprodukten mocht, alles was mogelijk! Leuke rondleiding gehad met de gids, alles was goed geregeld! Bedankt voor de gezellige dag. Fam. van Wingaarden.

Marion de Hair 12-10-2023