Fietstocht van Volendam naar Marken

Fietstocht van Volendam naar Marken
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
8 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

15,00
p.p. incl BTW

Zijn jullie klaar voor een fietstocht naar Marken met e-bike? 

Het is tijd voor de fietstocht met e-bike van Volendam naar Marken. Bij aankomst staan de fietsen klaar. De eerste deelnemer pakt de e-bike en maakt een testrondje. De tweede deelnemer volgt. Staat het zadel te hoog? Deze kan je eenvoudig lager zetten. Is iedereen er klaar voor? Dan is het tijd om te vertrekken. Over het Zuideinde fietsen jullie richting Katwoude. Geniet onderweg van het uitzicht over het Waterlandse polderlandschap, de molens en boerderijen. Na Katwoude fietsen jullie door naar Monnickendam. Fiets door de gezellige straatjes langs de Grote Kerk, de Speeltoren en de binnenhaven van Monnickendam. Onderweg word je verrast door prachtige monumenten. Na het bezoek aan Monnickendam fietsen jullie over de zeedijk naar Marken. Voel de wind door je haren gaan terwijl je relaxed de omgeving in je opneemt. Aan de linkerkant zie je de Gouwzee. Het water dat Volendam, Monnickendam en Marken verbindt. Je ziet de boten voorbij varen en de vogels dobberen op het water. Wanneer jullie op Marken aankomen, kan je een bezoek brengen aan de vuurtoren (het Paard van Marken). Het is ook mogelijk om via de smalle straatjes en steegjes naar de haven te fietsen. Hier vertrekt de rondvaartboot naar Volendam.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Marjo Horst 28-03-2018

Alles tot in de puntjes verzorgd, fijne gids, helemaal leuk!!!

Heeren van Jel 21-09-2019

Keep up the good work! We hebben een fantastische tijd in Volendam gehad!

Kintetsu 15-08-2020

Alles was heel goed geregeld en we gaan zeker in de toekomst nog een keer via jullie boeken en een gezellige dag van maken!

Gerda Vriend 20-06-2020

Was erg goed in een leuk en gezellig café. En we hebben de sleutel gevonden. Zijn niet eens toe gekomen aan de puzzeltocht. Komen in januari daarvoor terug.

Woertink 14-08-2020

Een bezielde gids, zeer enthousiast, erg leerzaam

Knijn 25-07-2020

We hebben erg genoten. Een hele mooie middag in Volendam.

Steffie 10-07-2021

Communicatie was vlot en duidelijk. Escape room vond iedereen erg leuk. Uitdaging op precies het juiste niveau. Elke deelnemer kon op zijn of haar niveau z´n steentje bijdragen. Het eten bij Spaander was prima geregeld, vlot en lekker.

Breejen - Kruik 08-08-2020

Ons uitje is super geslaagd!!!!!!!

Chantal Schermer 10-05-2019

Wij hebben een hele leuke dag gehad. Het programma liep op rolletjes en de tip dat Nick en Simon vlakbij aan het signeren waren en dus beschikbaar waren voor handtekeningen maakte het een onvergetelijke dag!

Nita 16-10-2022

Erg leuk en goed uitje. Waar voor het geld!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Mevrouw Van Beest 14-09-2019

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken. Groetjes en nogmaals bedankt.

Carla de Roos 22-05-2021

Geweldige dag gehad!!!!

Van Geenen 26-09-2020

Dank voor de goede zorgen, gasten waren erg enthousiast. TOP. Wellicht tot een volgende keer!!

Ferry 24-07-2021

Was een TOP dag, dank voor de goede zorgen!

Kinnaer 27-08-2016

Goed geregeld. Eten was prima bij Van den Hogen. Topactiviteit.

Spijkers 04-07-2020

Bedankt voor de leuke ontvangst en de verzorging van de dag was geheel naar onze zin. Ramon, bedankt voor het persoonlijk contact.

Bob van der Haak 28-03-2018

Alles was top geregeld. We hebben een geweldige dag gehad en het eten was verrassend en erg lekker.

Eveline van Beekhuizen 12-06-2021

Een heel leuk geslaagd uitje. We hebben er echt van genoten!

Dierenambulance Waterland 18-11-2022

We hebben een zeer geslaagde dag en avond gehad met elkaar. Hartelijk dank.

Eline Tol 29-02-2020

Ramon en Crelis, bedankt voor de geslaagde avond! iedereen vond het heel erg leuk! ik hoor alleen maar positieve reacties.