Fietstocht van Volendam naar Marken

Fietstocht van Volendam naar Marken
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
8 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

15,00
p.p. incl BTW

Zijn jullie klaar voor een fietstocht naar Marken met stadsfiets?

Het is tijd voor de fietstocht met stadsfiets van Volendam naar Marken. Bij aankomst staan de fietsen klaar. De eerste deelnemer pakt de fiets en maakt een testrondje. De tweede deelnemer volgt. Staat het zadel te hoog? Deze kan je eenvoudig lager zetten. Is iedereen er klaar voor? Dan is het tijd om te vertrekken. Over het Zuideinde fietsen jullie richting Katwoude. Geniet onderweg van het uitzicht over het Waterlandse polderlandschap, de molens en boerderijen. Na Katwoude fietsen jullie door naar Monnickendam. Fiets door de gezellige straatjes langs de Grote Kerk, de Speeltoren en de binnenhaven van Monnickendam. Onderweg word je verrast door prachtige monumenten. Na het bezoek aan Monnickendam fietsen jullie over de zeedijk naar Marken. Voel de wind door je haren gaan terwijl je relaxed de omgeving in je opneemt. Aan de linkerkant zie je de Gouwzee. Het water dat Volendam, Monnickendam en Marken verbindt. Je ziet de boten voorbij varen en de vogels dobberen op het water. Wanneer jullie op Marken aankomen, kan je een bezoek brengen aan de vuurtoren (het Paard van Marken). Het is ook mogelijk om via de smalle straatjes en steegjes naar de haven te fietsen. Hier vertrekt de rondvaartboot naar Volendam.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

A. Habraken 04-03-2023

We vonden het een heerlijke dag. Veel gezien en lekker gegeten.

Lizzy 18-09-2020

Escape room was top!!

Samantha Keukens 12-09-2020

Ontzettend attent dat jullie ook een presentje voor mijn jarige moeder hadden geregeld! Het was een geslaagde dag. Dank daarvoor.

Van Dungen 12-09-2019

Wij hebben een erg leuke dag gehad! Prima geregeld en een goede prijs/ kwaliteit verhouding!

Chantalle Cuijpers 04-07-2020

Super dag gehad bedankt hiervoor!

Groep Van Beest 11-07-2020

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Erg vriendelijke mensen die terecht trots op hun dorp zijn. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken.

Jeannette Wes 01-05-2021

Prima uitje!

Mariska van Gils 19-03-2019

Hele gave dag gehad! Ramon bedankt voor de gezelligheid!

De Wering 19-09-2020

Volendam events had alles goed geregeld! Goede organisatie, goede rondleidingen door de gids. Het was een afwisselend programma. Tevens was het leuk dat wij zelf ook nog wat eigen tijd konden inplannen. Volendam events was steeds goed te bereiken, zelfs op de dag van het uitje was telefonisch contact nog mogelijk om het e.e.a. goed af te stemmen. Het eten was overigens ook prima en van zeer goede kwaliteit. We hebben genoten en vanuit de groep kregen wij vele goede reacties over het goed georganiseerde uitje, bedankt hiervoor!

Jolanda Hylkema 11-07-2020

Geweldig! Voor een scherpte prijs heel veel kunnen doen en Volendam ontdekt. Het diner bij van den Hogen was boven verwachting. Alles vers op tafel geserveerd, divers en we mochten bij bestellen. Super snelle en aardige bediening. Aangenaam verrast en aan te bevelen:)

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Annestiene Borgh 07-03-2020

Erg leuke dag gehad, mede door de fantastische gids die met ons mee was! Ze wist erg veel en bracht het op een leuke manier met leuke anekdotes. Wij bleven van begin tot eind geboeid. Bedankt!

Lotte Geboers 26-06-2021

Veel dank! We hadden een super leuke dag in Volendam!

Mevrouw Teunissen 01-04-2023

Heel erg leuk georganiseerd.

Nel van den Hout 11-07-2020

Alle reacties van de groep waren geweldig, dus zeer tevreden.

Linda Veerman 10-04-2021

Wat een leuke speurtocht. De tocht was voor de kinderen en voor ons uitdagend. Uiteindelijk hebben we de Visserman kunnen redden. Kinderen waren superblij met hun prijs.

Van Wijngaarden 28-08-2016

We hebben en erg gezellige dag gehad, het eten was uitstekend, er werd goed rekening gehouden met iemand die geen melkprodukten mocht, alles was mogelijk! Leuke rondleiding gehad met de gids, alles was goed geregeld! Bedankt voor de gezellige dag. Fam. van Wingaarden.

Kinnaer 27-08-2016

Goed geregeld. Eten was prima bij Van den Hogen. Topactiviteit.

Heer Bekema 04-02-2023

We hebben een topweekend en vooral topavond gehad door jullie. Onze begeleidster was erg vriendelijk. Ze heeft ons een prachtige avond bezorgd. 'Een avond voor in de boeken" Tot ooit!

Mariska van Gils 19-03-2019

Hele gave dag gehad! Ramon bedankt voor de gezelligheid!

Eline Tol 29-02-2020

Ramon en Crelis, bedankt voor de geslaagde avond! iedereen vond het heel erg leuk! ik hoor alleen maar positieve reacties.