Fiets huren Volendam Marken

10,0 zeer goed
Fiets huren Volendam Marken
Informatie.
Van 1 tot 200 pers
8 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

15,00
p.p. incl BTW


Fiets huren Volendam MarkenFiets huren Volendam Marken

Boek snel én eenvoudig een fiets en ontdek Volendam, Marken en omgeving. 

Wil je Volendam, Marken en omgeving ontdekken op een fiets? Bij Volendam Marken reserveer je snel én eenvoudig een fiets. Bij aankomst staan de fietsen voor jullie klaar en leggen we verschillende routes uit. Bepaal zelf de route en ontdek de prachtige omgeving van het voormalige vissersdorp.

Fietstocht Volendam – Monnickendam – Marken

Zijn jullie klaar voor de fietstocht naar Marken? Mooi! Want de fietsen staan klaar. Vanaf de dijk fietsen jullie richting Katwoude. Onderweg zien jullie de Kathammmer windmolen in het rustgevende polderlandschap waar de koeien staan de grazen. De route naar Marken loopt via Monnickendam. Hier vind je vele monumentale gebouwen waaronder de Grote kerk en de Speeltoren. Is het tijd voor een borrel? Breng dan een bezoek aan Bierderij Waterland of kies voor één van de cafés in de oude binnenhaven van Monnickendam. Via de zeedijk fietsen jullie door richting het schiereiland Marken. Onderweg genieten jullie van een mooi uitzicht over het water en varende schepen. Op Marken fietsen jullie door smalle straatjes en steegjes. Jullie zien huizen op werven en palen, speciaal gebouwd om overstromingen tegen te gaan. Alles van Marken gezien? Stap dan met de fiets aan boord van de rondvaartboot of fiets dezelfde route terug naar Volendam.

Fietstocht naar Edam

Willen jullie Edam bezoeken met de fiets? Dat kan! Volendam en Edam liggen direct naast elkaar en daarom ideaal om heen te fietsen. Edam staat bekend om zijn Edammer kaas. In de zomermaanden worden ook nog altijd kaasmarkten gehouden. Verder vind je in Edam oude gebouwen en monumenten aan gezellige grachtjes. Edam wordt ook wel klein Amsterdam genoemd. Nog even wat drinken voordat jullie verder fietsen? In Edam zijn voldoende horecagelegenheden om iets te drinken of een hapje te eten.    

Combineer huurfietsen met andere activiteiten in Volendam en Marken

Uiteraard is het mogelijk om het huren van een fiets te combineren met andere activiteiten in Volendam en Marken. Wat denk je van een demonstratie bij de Klompen makerij, een foto in Volendamse klederdracht of een leuke puzzeltocht door Volendam én Marken? Interesse in één van onze arrangementen? Bekijk dan ons aanbod!  

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Angela Bredenhoft 12-05-2023

We hebben een super mooi weekend gehad

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Angela Bredenhoft 12-05-2023

We hebben een super mooi weekend gehad