Fiets huren Volendam Marken

Fiets huren Volendam Marken
Informatie.
Van 1 tot 200 pers
8 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

15,00
p.p. incl BTW


Fiets huren Volendam MarkenFiets huren Volendam Marken

Boek snel én eenvoudig een fiets en ontdek Volendam, Marken en omgeving. 

Wil je Volendam, Marken en omgeving ontdekken op een fiets? Bij Volendam Marken reserveer je snel én eenvoudig een fiets. Bij aankomst staan de fietsen voor jullie klaar en leggen we verschillende routes uit. Bepaal zelf de route en ontdek de prachtige omgeving van het voormalige vissersdorp.

Fietstocht Volendam – Monnickendam – Marken

Zijn jullie klaar voor de fietstocht naar Marken? Mooi! Want de fietsen staan klaar. Vanaf de dijk fietsen jullie richting Katwoude. Onderweg zien jullie de Kathammmer windmolen in het rustgevende polderlandschap waar de koeien staan de grazen. De route naar Marken loopt via Monnickendam. Hier vind je vele monumentale gebouwen waaronder de Grote kerk en de Speeltoren. Is het tijd voor een borrel? Breng dan een bezoek aan Bierderij Waterland of kies voor één van de cafés in de oude binnenhaven van Monnickendam. Via de zeedijk fietsen jullie door richting het schiereiland Marken. Onderweg genieten jullie van een mooi uitzicht over het water en varende schepen. Op Marken fietsen jullie door smalle straatjes en steegjes. Jullie zien huizen op werven en palen, speciaal gebouwd om overstromingen tegen te gaan. Alles van Marken gezien? Stap dan met de fiets aan boord van de rondvaartboot of fiets dezelfde route terug naar Volendam.

Fietstocht naar Edam

Willen jullie Edam bezoeken met de fiets? Dat kan! Volendam en Edam liggen direct naast elkaar en daarom ideaal om heen te fietsen. Edam staat bekend om zijn Edammer kaas. In de zomermaanden worden ook nog altijd kaasmarkten gehouden. Verder vind je in Edam oude gebouwen en monumenten aan gezellige grachtjes. Edam wordt ook wel klein Amsterdam genoemd. Nog even wat drinken voordat jullie verder fietsen? In Edam zijn voldoende horecagelegenheden om iets te drinken of een hapje te eten.    

Combineer huurfietsen met andere activiteiten in Volendam en Marken

Uiteraard is het mogelijk om het huren van een fiets te combineren met andere activiteiten in Volendam en Marken. Wat denk je van een demonstratie bij de Klompen makerij, een foto in Volendamse klederdracht of een leuke puzzeltocht door Volendam én Marken? Interesse in één van onze arrangementen? Bekijk dan ons aanbod!  

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Jansen 03-07-2020

Het was een superleuke dag!

Peter Groen 07-08-2021

Leuke dag gehad in Volendam. Prima organisatie. De quiz was heel spannend met leuke beeld- en geluidsfragementen. Ik zal jullie aanbevelen!

Knijn 25-07-2020

We hebben erg genoten. Een hele mooie middag in Volendam.

Griffioen 08-08-2020

We hebben genoten! bedankt!

Marielle Heemskerk 25-05-2019

We hebben een erg fijne dag gehad. Goede service en begeleiding. Nogmaals bedankt!

Corrie Huisman 25-07-2020

Hele leuke dag gehad met elkaar een toppertje dat wij zullen promoten bij vrienden en familie. Groetjes Corrie Huisman en familie

Breejen - Kruik 08-08-2020

Ons uitje is super geslaagd!!!!!!!

Jeannette Wes 01-05-2021

Prima uitje!

Miranda Koenders 08-08-2020

Wij hebben gisteren een ontzettend leuke dag gehad! We hebben er allemaal enorm van genoten! Het programma zat goed in elkaar en het eten en de hapjes waren voortreffelijk!!! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij ons in de omgeving!

Familie de Winter 12-09-2020

Jullie krijgen van de 10 personen van fam de Winter een hele dikke 10. Ze hebben al deze 3 dagen het geweldig naar hun zin gehad. Hartelijke dank hier voor namens ons allen.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Karina Hovestad 30-11-2019

Wat een fijne snelle service! Iedereen is zo vriendelijk. Volendam is een dorp om trots op te zijn. Het straalt ook zeker gastvrijheid uit! Wij komen weer een keertje terug.

De Key 19-09-2019

Iedereen heeft genoten van het uitje, lekker ongedwongen en gezellig samenzijn, met een leuk spel. Organisatie vonden we heel goed. Alles kon in een korte tijd goed geregeld worden. Kortom, een geslaag uitje! Kirsten

Maas 18-07-2020

We hebben een hele leuke dag gehad. Goed georganiseerd en heel vriendelijk ontvangen.

Gerdien Pinkert 19-09-2020

Fantastisch weekend gehad! Complimenten voor Ramon en Vanessa! Geweldig hoe zij moeite doen om er een geweldig weekend van te maken. We hebben allemaal supergenoten

Honicel Zelhem 14-03-2020

We hebben echt heel erg genoten met ons allen. Carla Smit , onze gids , was echt super. Voor de rest alleen maar complimenten gehad van iedereen dat het allemaal super geregeld was. Heel hartelijk dank voor iedereen van Volendamevents die deze dag voor ons heeft doen slagen.

Zwaanet Grit 21-09-2019

Dit was echt te gek. Een geweldige dag! Wij hebben erg genoten!

Gemeente Amsterdam 17-12-2020

Leuk om samen in deze tijd toch iets te ondernemen. Begeleiding was enthousiast en er waren leuke prijzen te winnen. 

De Ruiter 17-09-2021

Ga zo door het was een superdag.

Mevrouw Bellezza 26-11-2022

Was een topritje en heel gastvrij ook!

Susanne van Kilsdonk 18-06-2021

Vonden het super geregeld! Alles stond klaar/lag klaar. Vriendelijke mensen. Zeker voor herhaling vatbaar ????