Zuiderzee dagarrangement met e-bike

Zuiderzee dagarrangement met e-bike
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
7,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

75,00
69,50
p.p. incl BTW


Zuiderzee dagarrangement met e-bikeZuiderzee dagarrangement met e-bikeZuiderzee dagarrangement met e-bikeZuiderzee dagarrangement met e-bike

Geniet van een dagje uit inclusief lunch 12-uurtje, foto in klederdracht, puzzeltocht de Geheimen, e-bike tour en boottocht. 

11:30 - 12:30
12-uurtje Volendam [Havenrestaurant de Lunch]

Jullie gaan aan tafel bij een havenrestaurant aan de Volendams haven. Voor iedereen serveren wij een heerlijk 12-uurtje. Deze lunch bestaat uit: 

Huisgemaakte tomatensoep met basilicum 
***
Boerenbrood met ambachtelijke kroket en grove mosterd en

Warm pistolet belegd met
Gerookte paling of
Gerookte zalm of
Boerenham met Edammer kaas of
Vegetarisch

Drankjes dienen op locatie te worden afgerekend 

12:30 - 13:00
Foto in Volendams kostuum

Ben je in Volendam? Dan mag een foto in Volendamse klederdracht natuurlijk niet ontbreken aan jullie dagje uit. Wij heten jullie van harte welkom bij een fotostudio aan de Volendamse haven. De dames krijgen de jurk aan, de mannen het mannenpak. Liever andersom? Alles kan en mag tijdens het maken van de foto in kostuum. De jassen en schoenen mogen uit en de eerste deelnemer kleden wij aan. De tweede en derde volgen. Het omkleden zorgt voor heel veel hilariteit. Is iedereen aangekleed? Dan gaan we de groep opstellen. De deelnemers krijgen nog wat leuke attributen, zoals een accordeon, koffiemolen, kaas en tulpen en de foto is compleet. Lachen maar! Iedere deelnemer krijgt een foto mee als aandenken aan deze originele activiteit. Ook is één extra grote foto inbegrepen. Inclusief USB of QR code met alle foto’s.  

13:00 - 15:00
Puzzeltour de Geheimen van Volendam

Ontdek de Geheimen van Volendam. Tijdens de puzzeltocht ontdek je de leukste en mooiste plekjes van Volendam. De tour brengt je onder andere langs Hotel Spaander, het Doolhof (oudste woonwijkje) en de Visafslag. Bij elke bezienswaardigheid vind je informatie en ga je op zoek naar één of meerdere woorden. Ook vind je een vraag over Volendamse artiesten en bekijk je een videoclip van een Volendamse kermishit. Uiteindelijk heb je alle antwoorden nodig om de Geheimen van Volendam te ontdekken. Zijn jullie er klaar voor? 

15:00 - 18:00
Fietstocht van Volendam naar Marken

Het is tijd voor de fietstocht met stadsfiets van Volendam naar Marken. Bij aankomst staan de fietsen klaar. De eerste deelnemer pakt de fiets en maakt een testrondje. De tweede deelnemer volgt. Staat het zadel te hoog? Deze kan je eenvoudig lager zetten. Is iedereen er klaar voor? Dan is het tijd om te vertrekken. Over het Zuideinde fietsen jullie richting Katwoude. Geniet onderweg van het uitzicht over het Waterlandse polderlandschap, de molens en boerderijen. Na Katwoude fietsen jullie door naar Monnickendam. Fiets door de gezellige straatjes langs de Grote Kerk, de Speeltoren en de binnenhaven van Monnickendam. Onderweg word je verrast door prachtige monumenten. Na het bezoek aan Monnickendam fietsen jullie over de zeedijk naar Marken. Voel de wind door je haren gaan terwijl je relaxed de omgeving in je opneemt. Aan de linkerkant zie je de Gouwzee. Het water dat Volendam, Monnickendam en Marken verbindt. Je ziet de boten voorbij varen en de vogels dobberen op het water. Wanneer jullie op Marken aankomen, kan je een bezoek brengen aan de vuurtoren (het Paard van Marken). Het is ook mogelijk om via de smalle straatjes en steegjes naar de haven te fietsen. Hier vertrekt de rondvaartboot naar Volendam.

17:15 - 17:45
Boottocht naar Volendam

Hebben jullie alles gezien van Marken? Dan stappen jullie weer aan boord. Geniet onderweg opnieuw van het mooie uitzicht en maak gebruik van alle voorzieningen die de boot biedt. Na 30 minuten varen jullie de haven van Volendam binnen.  

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Bot 15-05-2021

Goede begeleiding, enthousiast, leuk programma!

Politie Noord Holland 31-10-2023
Badmintonclub Rijswijk 09-07-2022

Het was een super dag, alles was TOPPIE geregeld. hartelijk dank daarvoor namens de Badminton club in Rijswijk. Onze gids was voortreffelijk.

Topaz 18-12-2020

Hele leuke beeld- en geluidsfragmenten. En super om toch een activiteit samen te doen. De quizmaster kwam met leuke weetjes en hij wist veel. Voor herhaling vatbaar, maar dan natuurlijk met een andere online quiz! 

Ben van der heijden 03-09-2023

Prima dagje!

Groenland 16-11-2019

Iedereen heeft genoten ondanks het weer. We gaan het zeker aanraden bij andere mensen. Groetjes Marc Groenland

Sandra Feijen 11-09-2020

We gaan jullie zeker aanbevelen!

Mevrouw Van Beest 14-09-2019

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken. Groetjes en nogmaals bedankt.

Arjan Wouters 09-12-2023
Nuon Energy 26-10-2019

Iedereen was super tevreden!! Dank voor de flexibiliteit en het meedenken.

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Heeren van Jel 21-09-2019

Keep up the good work! We hebben een fantastische tijd in Volendam gehad!

Annemarie van Bergen 03-12-2022

Leuk evenement. Werknemers Volendam Events: jullie zijn toppers!!

Miranda Hoogland 17-06-2021

De e-car tour was top eveneens als degene die ons alles uit heeft gelegd. Erg leuk gehad!

Carola Nouwen 23-09-2023
DWI 27-08-2016

In een woord geweldig voor herhaling vat baar ik zou het aan raden bij collega´s om dit te doen. Het was gezellig en de rondleiding was heel leukndvaart

A. Van den Berg 18-02-2023

Alles werd goed geregeld en georganiseerd.

Plantinga 14-08-2020

Fijn dat we niet steeds begeleid werden maar zelf creatief konden zijn. Het voelde relaxed om niet steeds iemand om je heen te hebben

Restaurant Campman 26-09-2020

Wij hebben gisteren een super geslaagde dag gehad. Onze dank hiervoor.

Esther Veerman 18-07-2020

Superleuk!

Lucas Koor 27-05-2021

Top dag gehad met leuke reisleider en heerlijk gegeten, was zeer de moeite Waard.