Zuiderzee dagarrangement met e-bike

Zuiderzee dagarrangement met e-bike
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
7,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

75,00
69,50
p.p. incl BTW


Zuiderzee dagarrangement met e-bikeZuiderzee dagarrangement met e-bikeZuiderzee dagarrangement met e-bikeZuiderzee dagarrangement met e-bike

Geniet van een dagje uit inclusief lunch 12-uurtje, foto in klederdracht, puzzeltocht de Geheimen, e-bike tour en boottocht. 

11:30 - 12:30
12-uurtje Volendam [Havenrestaurant de Lunch]

Jullie gaan aan tafel bij een havenrestaurant aan de Volendams haven. Voor iedereen serveren wij een heerlijk 12-uurtje. Deze lunch bestaat uit: 

Huisgemaakte tomatensoep met basilicum 
***
Boerenbrood met ambachtelijke kroket en grove mosterd en

Warm pistolet belegd met
Gerookte paling of
Gerookte zalm of
Boerenham met Edammer kaas of
Vegetarisch

Drankjes dienen op locatie te worden afgerekend 

12:30 - 13:00
Foto in Volendams kostuum

Ben je in Volendam? Dan mag een foto in Volendamse klederdracht natuurlijk niet ontbreken aan jullie dagje uit. Wij heten jullie van harte welkom bij een fotostudio aan de Volendamse haven. De dames krijgen de jurk aan, de mannen het mannenpak. Liever andersom? Alles kan en mag tijdens het maken van de foto in kostuum. De jassen en schoenen mogen uit en de eerste deelnemer kleden wij aan. De tweede en derde volgen. Het omkleden zorgt voor heel veel hilariteit. Is iedereen aangekleed? Dan gaan we de groep opstellen. De deelnemers krijgen nog wat leuke attributen, zoals een accordeon, koffiemolen, kaas en tulpen en de foto is compleet. Lachen maar! Iedere deelnemer krijgt een foto mee als aandenken aan deze originele activiteit. Ook is één extra grote foto inbegrepen. Inclusief USB of QR code met alle foto’s.  

13:00 - 15:00
Puzzeltour de Geheimen van Volendam

Ontdek de Geheimen van Volendam. Tijdens de puzzeltocht ontdek je de leukste en mooiste plekjes van Volendam. De tour brengt je onder andere langs Hotel Spaander, het Doolhof (oudste woonwijkje) en de Visafslag. Bij elke bezienswaardigheid vind je informatie en ga je op zoek naar één of meerdere woorden. Ook vind je een vraag over Volendamse artiesten en bekijk je een videoclip van een Volendamse kermishit. Uiteindelijk heb je alle antwoorden nodig om de Geheimen van Volendam te ontdekken. Zijn jullie er klaar voor? 

15:00 - 18:00
Fietstocht van Volendam naar Marken

Het is tijd voor de fietstocht met e-bike van Volendam naar Marken. Bij aankomst staan de fietsen klaar. De eerste deelnemer pakt de e-bike en maakt een testrondje. De tweede deelnemer volgt. Staat het zadel te hoog? Deze kan je eenvoudig lager zetten. Is iedereen er klaar voor? Dan is het tijd om te vertrekken. Over het Zuideinde fietsen jullie richting Katwoude. Geniet onderweg van het uitzicht over het Waterlandse polderlandschap, de molens en boerderijen. Na Katwoude fietsen jullie door naar Monnickendam. Fiets door de gezellige straatjes langs de Grote Kerk, de Speeltoren en de binnenhaven van Monnickendam. Onderweg word je verrast door prachtige monumenten. Na het bezoek aan Monnickendam fietsen jullie over de zeedijk naar Marken. Voel de wind door je haren gaan terwijl je relaxed de omgeving in je opneemt. Aan de linkerkant zie je de Gouwzee. Het water dat Volendam, Monnickendam en Marken verbindt. Je ziet de boten voorbij varen en de vogels dobberen op het water. Wanneer jullie op Marken aankomen, kan je een bezoek brengen aan de vuurtoren (het Paard van Marken). Het is ook mogelijk om via de smalle straatjes en steegjes naar de haven te fietsen. Hier vertrekt de rondvaartboot naar Volendam.

17:15 - 17:45
Boottocht naar Volendam

Hebben jullie alles gezien van Marken? Dan stappen jullie weer aan boord. Geniet onderweg opnieuw van het mooie uitzicht en maak gebruik van alle voorzieningen die de boot biedt. Na 30 minuten varen jullie de haven van Volendam binnen.  

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Ella van der Nat 29-07-2021

Een en al complimenten. Was goed geregeld en de speluitleg ook prima. Heeft op ons verzoek nog een engelstalige versie opgehaald en extra kinderformulieren. Zeker voor herhaling vatbaar.

Leoni van den Bogert 17-04-2021

Super! Prima verzorgd

Maud, CoolProfs 13-08-2020

Het was allemaal top geregeld. Een goede en gezellige bemanning... We hebben erg genoten. Bedankt voor de goede organisatie.

Rianne van Dongen 04-07-2020

Het was een leuke invulling van de middag die wij in Volendam waren.

Bastiaansen 27-08-2016

Zeer geslaagde dag en avond! zeker voor herhaling vatbaar dankzij een leuk en enthousiast team van Volendam Events.

Marcia Claasse 20-03-2019

Ondanks het slechte weer heeft iedereen een top dag gehad! Goed geregeld allemaal! Shout out naar Lindsey en Ramon, keep up the good work

jolandaenanabelle 22-05-2021

We hebben een geweldige dag gehad onwijs bedankt voor alles! Zeker voor herhaling vatbaar!

Karin Sterken 14-03-2020

We hebben met zijn alle een leuke middag/avond gehad. Vooral de karaoke bar tijdens de kroegentocht viel goed in de smaak bij ons!

Mirjam Putter 27-02-2021

Super geregeld! En we komen zeker nog eens naar Volendam!!

Anita den Ouden 07-03-2020

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Kleene 15-08-2020

We hebben een erg leuke dag gehad, bedankt!

Ilse Oude Griep Munsterhuis 19-03-2019

Super geregeld allemaal Jammer dat er op marken niets open was!

Eveline Hensen 25-07-2020

Eigenlijk geen opmerkingen. Was goed geregeld, duidelijk en gezellig. We hebben een topdag gehad!

Maureen Roos 29-08-2020

Het was een top weekend!

Floreka 08-08-2020

Ramon heeft het top geregeld zeker doordat de boot een dag van tevoren stuk ging super alternatief. Heerlijke dag gehad

Lynda 11-11-2022

Super geregeld!!! Zelfs voor 1 persoon een gluten vrij menu kunnen regelen. Ook de kroegentocht was erg gezellig! 

jolandaenanabelle 22-05-2021

We hebben een geweldige dag gehad onwijs bedankt voor alles! Zeker voor herhaling vatbaar!

Helke Spoelstra 01-06-2019

Bedankt nog voor de super leuke dag!

Gerrie Toller 19-03-2019

We vonden het allemaal een gezellige dag en we hebben heerlijk gegeten. ik heb voor 49 personen betaald, het waren er uiteindelijk 45. ik zie het bedrag tegemoet. Bedankt voor alles. Groet Gerrie

Son Tran 04-07-2020

We hebben het goed naar ons zin gehad bedankt!!