De Volendam Escape & Foto in klederdracht

De Volendam Escape & Foto in klederdracht
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
2,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW


De Volendam Escape & Foto in klederdracht

Combineer het spel De Volendam Escape met een foto in Volendamse klederdracht. 

De Volendam Escape

Welk team redt de Volendamse bevolking? Vannacht heeft een zware storm over het land geraasd. En de storm raasde ook langs het bekendste vissersdorp van Nederland: Volendam. Op sommige plaatsen zijn de dijken doorgebroken. Kortom: Volendam stroomt langzaam onder water. De Volendamse bevolking is in gevaar. Sterker nog: er is nog maar één ontsnappingsroute mogelijk. Aan jullie om deze route zo snel mogelijk te vinden. Hiervoor moeten jullie vraagstukken (raadsels en puzzels) oplossen.  In teams gaan jullie op pad om deze route te vinden.  De tijd tikt en elke seconde  telt. Welk team vindt de geheime en redt de Volendamse bevolking?

Foto in Volendams kostuum

Ben je in Volendam? Dan mag een foto in Volendamse klederdracht natuurlijk niet ontbreken aan jullie dagje uit. Wij heten jullie van harte welkom bij een fotostudio aan de Volendamse haven. De dames krijgen de jurk aan, de mannen het mannenpak. Liever andersom? Alles kan en mag tijdens het maken van de foto in kostuum. De jassen en schoenen mogen uit en de eerste deelnemer kleden wij aan. De tweede en derde volgen. Het omkleden zorgt voor heel veel hilariteit. Is iedereen aangekleed? Dan gaan we de groep opstellen. De deelnemers krijgen nog wat leuke attributen, zoals een accordeon, koffiemolen, kaas en tulpen en de foto is compleet. Lachen maar! Iedere deelnemer krijgt een foto mee als aandenken aan deze originele activiteit. Ook is één extra grote foto inbegrepen. Inclusief USB of QR code met alle foto’s.  

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Griffioen 08-08-2020

We hebben genoten! bedankt!

Cafe Brasserie Het Heerenhuis 05-02-2024

Het was echt heel leuk. Lindsey deed het super. Bedankt.

Familie Groot 04-06-2021

We hebben een hele mooie middag gehad. Bedankt.

A. Van den Berg 18-02-2023

Alles werd goed geregeld en georganiseerd.

Novadia Flex, Christa Paping 09-02-2023
Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Julia Eenkhoorn 10-06-2023
Marsha Heemskerk 11-06-2023
Joyce Schols-Lemmens 17-10-2023

Prima opdrachten en alles goed geregeld, prettig contact.

Balsters 19-03-2019

Was echt super leuk, we wilden nog wel doorgaan, maar tijd was op.

Danone 13-09-2023

We hebben een onwijs leuke dag gehad!