Crazy Game & Foto in Volendams kostuum

10,0 zeer goed
Crazy Game & Foto in Volendams kostuum
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
uur
Deel met een vriend
Download als PDF

25,00
p.p. incl BTW


Crazy Game & Foto in Volendams kostuumCrazy Game & Foto in Volendams kostuum

Combineer de Crazy Game met een foto in Volendams kostuum.

Crazy Game Volendam

In een sfeervol café aan de Volendamse haven, staan wij klaar om jullie te verwelkomen. Maar wees gewaarschuwd, want wat er gaat gebeuren overtreft alle jullie verwachtingen!

The Crazy Game

Durven jullie de uitdaging aan te gaan? Jullie worden uitgedaagd om de strijd aan te gaan voor de meeste punten bij het uitvoeren van knotsgekke opdrachten op en rondom de Volendammer dijk. Of je nu kiest voor de categorieën gek, gekker of gekst, elk team krijgt een camera mee, om de meest knotsgekke momenten vast te leggen. En voor degenen die écht het uiterste uit zichzelf willen halen, zijn er bonusopdrachten en de Crazy bag met nog meer uitdagende taken. Welke uitdagingen durven jullie aan te gaan?

Prijsuitreiking voor het beste (gekste) team

Na een uur komen alle teams weer samen in ons gezellige café. Het is tijd om elkaars filmpjes te bekijken en te zien wie zich het meest heeft gewaagd aan de doldwaze acties. Een strenge, maar rechtvaardige punten zal bij elke opdracht het juiste aantal punten toekennen.

Maar dat is nog niet alles! Jullie ontvangen alle filmpjes via een handige downloadlink. Een blijvende herinnering aan een dag vol plezier, of misschien wel interessant materiaal voor toekomstige feestelijke gelegenheden...

Foto in Volendams kostuum

Ben je in Volendam? Dan mag een foto in Volendamse klederdracht natuurlijk niet ontbreken aan jullie dagje uit. Wij heten jullie van harte welkom bij een fotostudio aan de Volendamse haven. De dames krijgen de jurk aan, de mannen het mannenpak. Liever andersom? Alles kan en mag tijdens het maken van de foto in kostuum. De jassen en schoenen mogen uit en de eerste deelnemer kleden wij aan. De tweede en derde volgen. Het omkleden zorgt voor heel veel hilariteit. Is iedereen aangekleed? Dan gaan we de groep opstellen. De deelnemers krijgen nog wat leuke attributen, zoals een accordeon, koffiemolen, kaas en tulpen en de foto is compleet. Lachen maar! Iedere deelnemer krijgt een foto mee als aandenken aan deze originele activiteit. Ook is één extra grote foto inbegrepen. Inclusief USB of QR code met alle foto’s.  

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Marjolein Zuijderwijk 06-01-2024
Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Marjolein Zuijderwijk 06-01-2024