Steptour Volendam & Foto in Volendams kostuum

Steptour Volendam & Foto in Volendams kostuum
Informatie.
Van 12 tot 200 pers
2,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

42,50
p.p. incl BTW


Steptour Volendam & Foto in Volendams kostuum

Combineer een boeiende steptour langs de bezienswaardigheden met een onvergetelijke foto in klederdracht.

Steptour Volendam

Een enthousiaste gids staat klaar om jullie mee te nemen naar de steps. Verdeeld in teams, gaan jullie op pad om Volendam te verkennen op een unieke en actieve manier. Langs de schilderachtige Volendammer dijk wachten maar liefst 10 boeiende bezienswaardigheden om ontdekt te worden. Van de iconische haven tot aan de charmante vissershuisjes in het Doolhof, elk plekje ademt de authentieke sfeer van Volendam uit en biedt een onvergetelijke ervaring.

Maar het avontuur stopt hier niet. Terwijl jullie de bezienswaardigheden verkennen, kunnen jullie punten verdienen door vragen correct te beantwoorden en bonusopdrachten uit te voeren. Een echte uitdaging waar teamwork en navigatievaardigheden op de proef worden gesteld. 

Prijsuitreiking Steptour

Na anderhalf uur vol stepavontuur keren jullie voldaan terug naar ons café, waar de spanning stijgt voor de prijsuitreiking van de Steptour. Het winnende team wordt gehuldigd en gaat niet alleen naar huis met eeuwige roem, maar ook met een passende prijs als beloning voor hun prestatie.

 

Foto in Volendams kostuum

Ben je in Volendam? Dan mag een foto in Volendamse klederdracht natuurlijk niet ontbreken aan jullie dagje uit. Wij heten jullie van harte welkom bij een fotostudio aan de Volendamse haven. De dames krijgen de jurk aan, de mannen het mannenpak. Liever andersom? Alles kan en mag tijdens het maken van de foto in kostuum. De jassen en schoenen mogen uit en de eerste deelnemer kleden wij aan. De tweede en derde volgen. Het omkleden zorgt voor heel veel hilariteit. Is iedereen aangekleed? Dan gaan we de groep opstellen. De deelnemers krijgen nog wat leuke attributen, zoals een accordeon, koffiemolen, kaas en tulpen en de foto is compleet. Lachen maar! Iedere deelnemer krijgt een foto mee als aandenken aan deze originele activiteit. Ook is één extra grote foto inbegrepen. Inclusief USB of QR code met alle foto’s.  

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Chantalle Cuijpers 04-07-2020

Super dag gehad bedankt hiervoor!

Herman Slim 16-10-2023
Marian Vermeer 24-06-2023

24 juni was een heel warme dag, dat heeft wel invloed gehad op onze activiteiten. Maar al met een supergezellige dag geweest. Dankjulliewel. Groetjes fam. Vermeer-Barneveld

Rob van der Bent 15-12-2023

Was een hartstikke leuke dag , om aan te bevelen !!!

Nicole Bonte 28-03-2023
Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Karin Kramer 12-12-2020

Was erg leuk

Knijn 25-07-2020

We hebben erg genoten. Een hele mooie middag in Volendam.

Frans van Andel 23-03-2019

Zeer leuke middag/avond gehad. Eigenlijk niks op aan te merken Veel gelachen lekker gegeten kortom een zeer geslaagd personeelsuitje.

CSU Cleaning Service 19-10-2019

De dames hebben het ontzettend naar hun zin gehad!

Nuon Energy 26-10-2019

Iedereen was super tevreden!! Dank voor de flexibiliteit en het meedenken.