Stadsfiets Arrangement Volendam en Marken

Stadsfiets Arrangement Volendam en Marken
Informatie.
Van 1 tot 200 pers
7,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW

Ontdek Volendam en Marken met een stadsfiets. Inclusief boottocht Marken - Volendam.

10:30 - 11:00
Ontvangst met kopje koffie of thee

Wij heten jullie van harte welkom in een café aan de dijk in Volendam. Voor iedereen schenken wij een kopje koffie of thee in. Ook ontvang je meer informatie over het dagarrangement.

11:00 - 18:00
Fietstocht van Volendam naar Marken

Het is tijd voor de fietstocht met stadsfiets van Volendam naar Marken. Bij aankomst staan de fietsen klaar. De eerste deelnemer pakt de fiets en maakt een testrondje. De tweede deelnemer volgt. Staat het zadel te hoog? Deze kan je eenvoudig lager zetten. Is iedereen er klaar voor? Dan is het tijd om te vertrekken. Over het Zuideinde fietsen jullie richting Katwoude. Geniet onderweg van het uitzicht over het Waterlandse polderlandschap, de molens en boerderijen. Na Katwoude fietsen jullie door naar Monnickendam. Fiets door de gezellige straatjes langs de Grote Kerk, de Speeltoren en de binnenhaven van Monnickendam. Onderweg word je verrast door prachtige monumenten. Na het bezoek aan Monnickendam fietsen jullie over de zeedijk naar Marken. Voel de wind door je haren gaan terwijl je relaxed de omgeving in je opneemt. Aan de linkerkant zie je de Gouwzee. Het water dat Volendam, Monnickendam en Marken verbindt. Je ziet de boten voorbij varen en de vogels dobberen op het water. Wanneer jullie op Marken aankomen, kan je een bezoek brengen aan de vuurtoren (het Paard van Marken). Het is ook mogelijk om via de smalle straatjes en steegjes naar de haven te fietsen. Hier vertrekt de rondvaartboot naar Volendam.

15:45 - 16:15
Boottocht Marken - Volendam met fiets

Stap aan boord van de comfortabele rondvaartboot vanaf de haven van Marken. Ook de e-bike neem je mee en zet je buiten op het dek. Daarna kan je binnen of buiten plaatsnemen. De vaartocht duurt 30 minuten. Onderweg heb je een prachtig uitzicht over het water en andere varende schepen.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Nina Janssen 30-11-2019

Het was super leuke en gezellige quiz met veel beeld- en muziekfragmenten. Bedankt voor de gezelligheid! 

Wielenga 06-05-2023
Boekweit 15-06-2019

Leuk dat het ons gelukt was

Helga Bax 06-04-2024
Floreka 08-08-2020

Ramon heeft het top geregeld zeker doordat de boot een dag van tevoren stuk ging super alternatief. Heerlijke dag gehad

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Dries vd meulen 02-09-2023

Fijn contact gehad met Ramon en was op de dag zelf ook aanwezig voor evt. vragen.
De mensen waren uiterst tevreden over de door ons geregelde dag.

Angela Tetteroo 15-04-2023

Leuk ontvangst goede uitleg van Pieter gekregen en top E-bikes mee gekregen. Wij hebben een fantastische dag gehad!

Wendy Zwart 06-04-2024
Marloes Rumpf 21-10-2023
C.H.M de Vries-Mulder 10-02-2024

We hebben als familie een top dag gehad dank hiervoor.